Welkom bij RVO-net.nl | 

Over ons

Over onsMaak kennis!

Persoonlijk

Persoonlijk

Wij benaderen u als klant altijd op een persoonlijke manier. U kunt van ons verwachten dat u 1 dezelfde contact persoon heeft die u altijd kunt bereiken. Per e-mail, whats app en natuurlijk telefonisch.
Alles maatwerk

Alles maatwerk

Één standaard oplossing voor alles bestaat volgens ons niet. Wij bieden betaalbaar maatwerk omdat niet iedereen hetzelfde is. Er is geen On-Size-Fits-All in website wereld! Wij zijn gespecialiseerd voor het MKB.
Service

Service

U kunt altijd rekening op de beste service. Wij geven u graag wat u van ons vraagt, maar denken wel mee met wat wij denken dat u nodig heeft. Zo kunt u het naast elkaar houden en een keuze maken.
Image
0
Projecten afgerond!

24 uur support

Altijd voor u beschikbaar!

Over onsWij zijn uw beste keus als partner om u te ontzorgen!

Wij biederen website diensten in elke vorm en maat met 15 jaar ervaring!

De grondlegger van RVO-net.nl begon met websites maken als hobby. Tijdens het werk in de IT stukje bij beetje meer bezig geweest met websites. Uiteindelijk besloten om verder te gaan met websites en met diensten aanbieden voor klanten binnen het MKB.

Officieel zijn wij begonnen met RVO-net.nl in 2012. Maar onze eerste website werd al in 2003 gebouwd!
Na ruim 15 jaar ervaring met het maken van websites zijn wij een aantal jaar geleden veranderd van visie. Waar wij eerst de visie hadden om groot te worden en grotere bedrijven te kunnen bieden moeten we realistisch zijn. Wij moeten het juist hebben van het kleine en het persoonlijke.

Juist het MKB mogen en kunnen bieden is wat wij het leukste vinden. Van de hovenier, tot de occasion dealer, van loodgieter tot stucadoor. Wij kunnen u voorzien in een passende oplossing voor uw onderneming en natuurlijk zorgen wij er per situatie voor dat het financiele plaatje klopt en past!

Contact

  • Karveel 48-06 - 8242 VK Lelystad
  • info@RVO-net.nl
  • +31 6 1995 1774